Julisteet uuteen kotiin

Kun omakotitalon rakennusprojekti on viimein saatu päätökseen, on aika aloittaa kodin sisätilojen sisustaminen. Tässä vaiheessa budjetti voi jo olla tiukoilla, sillä usein omakotitalon rakennusprojektissa suunniteltu budjetti venyy ja paukkuu matkan varrella. Uuteen upeaan kotiin olisi kuitenkin kiva saada tunnelmaa – vaikka sitten sillä pienelläkin budjetilla. Mikä siis neuvoksi? Yksi hyvä keino sisustaa uuteen kotiin upeaa ja näyttävää tunnelmaa pienellä budjetilla ovat kauniit julisteet. Löydät tästä artikkelista rahanarvoisia vinkkejä pienen budjetin julisteilla sisustamiseen.

Julisteet pikkurahalla uuteen kotiin

Löydät julisteet pikkurahalla Gallerix-verkkokaupasta. Valitse ensiksi kiinnostavin julistekategoria, minkä jälkeen pääset näppärästi vertailemaan kategorian erilaisia vaihtoehtoja hintoineen. Voit löytää upeita julisteita jopa alle 12 eurolla.

Halutessasi voit valita julisteisiin vielä edulliset, näyttävät kehykset, joiden avulla julisteista tulee kotisi katseenvangitsijoita. Edullisimmat kehykset löytyvät Gallerixista alle 13 eurolla. Julisteissa on sekin hyvä puoli, että ne voi helposti päivittää uusiin, jos kodin sisustusta halutaan radikaalisti muuttaa, tai toisaalta jos kotiin halutaan tehdä vain pieniä muutoksia julisteita päivittämällä. Tästäkin syystä julisteet ovat oivallinen valinta, sillä niiden ansiosta kodin sisustuksen päivittäminen onnistuu pienelläkin budjetilla!

Kehyksiä sen sijaan ei välttämättä tarvitse päivittää uusiin, vaikka kodin sisustustyyli vaihtuisikin. Samat kehykset sopivat hyvin monenlaisille julisteille. Kehyksiä ostettaessa kannattaakin suosia mahdollisimman neutraaleja, omaa silmää miellyttäviä kehyksiä, jotka kestävät aikaa. Ajan saatossa tämä säästää rahaa, kun samoja kehyksiä voi käyttää vuodesta toiseen, vaikka julisteet välillä kiertäisivätkin kodista toiseen ja niiden tyyli vaihtuisi tiheäänkin tahtiin.

About the author

writers-blogily