Mitä talosi väri kertoo sinusta? Lue lyhyet kuvaukset eri värisistä taloista ja niiden merkityksestä

Omakotitalon rakentaminen itse tai sen rakennuttaminen voi olla aikaa vievää ja kallista puuhaa. Onneksi https://www.freedomrahoitus.fi/ kuitenkin auttaa rahoittamaan unelmasi. Ikävä jippo piileekin siinä, että oman kodin rakentamisen kalleus ei suinkaan ole ainoa syy siihen, miksi se vie niin kamalan paljon aikaa, vaan myös kaikki tila- ja ulkonäköratkaisutkin pitäisi keksiä itse! Et ehkä ole tullut ajatelleeksi tätä, mutta talosi ulkoasun suhteen tekemäsi ratkaisut kertovat sinusta paljon ihmisenä. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miksi halusit maalauttaa talosi juuri sen väriseksi kuin se on? Värivalinnat ovat usein suuria kysymyksiä talon rakentamiseen liittyen.

Asutko itse rakentamassasi talossa? Minkä värinen talosi on? Jos haluat tietää, mitä talosi värin suhteen tekemäsi valinta kertoo sinusta ihmisenä, lukaise tämä leikkimielinen artikkeli läpi. Tähän artikkeliin on koottu eri värivaihtoehtoja ja niiden mahdollista johtuvuutta eri luonteenpiirteistä. Lue läpi ja kerro, pitikö luonnekuvaus paikkansa!

Vaaleansininen talo
Onko talosi ulkopinta yhtä vaalea ja samettinen kuin pilvetön taivas? Vaaleansininen kertoo, että olet unelmoija. Onko sinulla paljon haaveita, joita haluaisit toteuttaa? Oletko kenties herkkä ja tunteellinen ihminen, joka rakastaa kirjallisuutta?

Punainen talo
Oletko punaisella talolla hakenut rustiikkista ja maalaismaista lookkia talollesi? Oletko perinteitä kunnioittava ihminen, joka on ylpeä kotimaastaan? Pidätkö historiasta? Punainen talo viittaa siihen, ettet niinkään pidä moderneista muutoksista, vaan vanhat hyvät ajat ovat sinulle enemmän mieleen. Saatatko joskus jopa hieman pelätä muutoksia?

Keltainen talo
Asutko heleän keltaisessa talossa? Talosi ulkopinta saa varmasti hymyn jokaisen ohikulkijan huulille! Auringosta inspiraationsa saanut väri viittaa siihen, että olet aurinkoinen ja iloinen persoona. Tuotko valoa harmaisiinkin päiviin ja oletko aina porukan auttamaton optimisti, joka uskoo hyvää kaikista? Oletko myös kiltti ja pirteä ihminen?

Harmaa talo
Käytkö elämässäsi läpi harmaata vaihetta? Eikö varsinaisesti ole aihetta suruun, muttei iloonkaan? Oletko jatkuvasti väsynyt ja ehkäpä hieman masentunutkin? Harmaan valinta talosi väriksi kuulostaa siltä, että elämässäsi kaikki polkee paikallaan, ja saattaisit kaivata siihen jotakin uutta sisältöä. Mikset repäisisi ja lähtisi vaikkapa ulkomaanmatkalle tai hankkisi itsellesi muodonmuutosta? Ehkäpä jos saat itseesi lisää virtaa, pääsee myös talo osaksi muodonmuutosta.

Vihreä talo
Oletko sattumalta luontoihmisiä? Tämän Äiti Luonnon lempivärin valinta talosi väriksi kertoo sinusta sen verran, että varmasti välität luonnosta. Arvostatko ympäristöystävällisyyttä ja ekologisuutta sekä luonnonmukaisuutta? Nautitko hiljaisuudesta ja rauhasta? Oletko eläinrakas ihminen? Ovatko kasvit ja puut sydäntäsi lähellä?

Valkoinen talo
Valkoinen on väri, joka kelpaa presidentillekin. Taidat olla moderni ihminen, jolle nykyaika tarjoaa kaiken, mitä olet koskaan halunnut. Pidätkö teknologian uusimmista keksinnöistä? Arvostatko yksinkertaista designia, jossa ei ole mitään ylimääräistä? Pidätkö kenties siisteydestä? Valkoinen talo jatkaa usein sisälle saakka samaa kainoa linjaa.

Ruskea talo
Maan värinen talo kertoo, että seisot jalat tiukasti maassa etkä huitele elämäsi läpi pää pilvissä. Teet päätöksiä ennemminkin aivoillasi kuin sillä rinnassa tykyttävällä elimellä. Pidät tieteestä ja tiedeaineista, ja opit mielelläsi uusia asioita. Oletko sattumalta jopa tiedealalla?

About the author

writers-blogily